• Nederlands
Menu

NozzleTV®

Een uniek, innovatief entertainment kanaal

100% kijkgarantie

NozzleTV is een uniek, innovatief entertainment kanaal met een programma dat bestaat uit een mix van nieuwsitems en commerciële boodschappen. Deze entertainment-mix zorgt voor 100% kijkgarantie tijdens de gehele tankbeurt. Want uit onderzoek blijkt dat automobilisten het overgrote deel van de tankbeurt gericht naar het brandstofvulpistool kijken.

No view, no pay

Uniek aan NozzleTV is dat je alleen betaalt voor daadwerkelijk vertoonde advertenties of commercials. Het programma start zodra de klant gaat tanken, en stopt automatisch aan het einde van de tankbeurt. Dit maakt het mogelijk advertentieboodschappen af te rekenen op basis van ‘no view, no pay’. Zo maakt NozzleTV adverteren weer leuk.

NozzleTV®

Ook adverteren met 100% kijkgarantie?

Contact

 

NozzleTV®

Mix van entertainment

NozzleTV is hét instrument bij uitstek om in contact te komen met jouw klant. Niet alleen met een advertentie of een commercial, maar ook met andere content. Zoals filmtrailers van de bioscoop of het programma van het theater, recepten van de supermarkt, het woningaanbod van de makelaar, vacatures van het werving- en selectiebureau, gezondheidstips van de apotheek… Je ziet het, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

NozzleTV®

Bereik jouw doelgroep

De tankende automobilist

Wist je dat de doelgroep die je met NozzleTV bereikt bijzonder interessant is? Hieronder een aantal feiten op een rij.

– Bijna driekwart van de huishoudens heeft een auto, brommer of motorfiets. Voor gezinnen met een midden- of hoog inkomen ligt dat zelfs nog een stuk hoger.
– De helft van de tankende automobilisten is tussen de 25 en 50 jaar oud.
– Maar liefst 41% van de klanten van een tankstation is vrouw en 59% man.
– Gemiddeld heeft ieder huishouden in Nederland 1,5 auto per woonadres.

Nauwkeurige segmentatie

Het is ons streven om het netwerk van NozzleTV binnen afzienbare tijd uit te breiden naar een landelijke dekking. Maar NozzleTV is zeker ook interessant voor lokale adverteerders. Want je kunt je campagne specifiek richten op jouw doelgroep, omdat het mogelijk is te segmenteren op verschillende kenmerken:

– Postcode
– Bemand of onbemand
– Snelweg, provinciale weg of bebouwde kom

‘Je betaalt alleen voor daadwerkelijk vertoonde commercials’

Tot nu toe was betalen per vertoonde advertentie alleen mogelijk op internet. NozzleTV maakt dat principe nu ook offline mogelijk: pay per view. Want uit onderzoek is gebleken dat een tankende automobilist vrijwel de gehele tankbeurt zijn ogen op de iNozzle gericht houdt. Je betaalt dus alleen voor daadwerkelijk vertoonde commercials.

‘Met NozzleTV kun je heel gericht je doelgroep bereiken’

Veel media hebben een enorm bereik, maar toch weet je niet echt wie jouw boodschap ziet. Want een gratis nieuwsblad bijvoorbeeld wordt huis-aan-huis verspreid, maar hoeveel mensen lezen het? En hoeveel daarvan zien je advertentie? Dankzij de 100% kijkgarantie is dat bij NozzleTV heel anders.

‘De investering bedraagt slechts 35 euro voor 1.000 views’

Om je doelgroep te bereiken moet je investeren. En adverteren kan soms heel duur zijn. Bij NozzleTV is dat gelukkig niet zo. De investering bedraagt slechts 35 euro voor 1.000 gegarandeerde views. Een advertentiecampagne hoeft dus helemaal niet duur te zijn!

'Een echte toegevoegde waarde op het tankstation'

Wij zijn van mening dat de Smarter Nozzle een echte toegevoegde waarde heeft op het tankstation. Naast het feit dat deze exposure, op de beste locatie, rendement oplevert, krijg je hierdoor ook een nieuwe positieve beleving voor het tanken. Je bent hierdoor onderscheidend.

NozzleTV®

Mogelijkheden en tarieven

Programma aanbod

Het programma-aanbod van NozzleTV wordt samengesteld uit een diverse mix van nieuws, content en commerciële boodschappen. De totale duur van de uitzending bedraagt 2 minuten, net zo lang als de gemiddelde tankbeurt. Duurt een tankbeurt langer, dan wordt de uitzending herhaald.

De uitzending is verdeeld in 4 blokken van elk 6 x 5 seconden. Nieuwsitems worden 5 seconden getoond, net als advertenties (statische afbeeldingen). Commercials (bewegend beeld) duren minimaal 10 seconden.

Voordelig adverteren

Een digitale out-of-home campagne bij NozzleTV is gebaseerd op CPMV, oftewel de kosten per 1.000 views. De kosten voor een campagne worden berekend door het standaard CPMV-tarief te vermenigvuldigen met een index op basis van volume, spotlengte, positie en eventuele extra kenmerken. Bij NozzleTV staat een view voor een advertentie of commercial die daadwerkelijk is getoond aan een tankende klant. Op basis van het landelijke gemiddelde ben je met 2.500 views circa 10 dagen zichtbaar op één locatie..

€35 CPMV X Volume X Spotlengte index X Positie index X Kenmerken

Aanvullende diensten

NozzleTV wordt ondersteund met een interactieve App (Android en iOS). De App is voor consumenten een naslagwerk van de getoonde content en commerciële boodschappen. Daarmee wordt de impact, effectiviteit en conversie van jouw out-of-home campagne aanzienlijk vergroot. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw campagne.

Maatwerk en advies

Concepting Op aanvraag
Doorplaatsing NozzleTV App Op aanvraag
In-store ondersteuning * Op aanvraag
Outdoor promoties * Op aanvraag

* o.v.b. goedkeuring tankstation exploitant

Ontwerp en creatie

Advertentie, op basis van bestaand materiaal * € 350
Advertentie, maatwerk € 750
Commercial, op basis van bestaand materiaal * € 950
Commercial, maatwerk € 1900

* Alleen portrait 1080 x 1920 px

Deze bedragen zijn inclusief instelkosten mediaplanning en exclusief btw.

NozzleTV®

Ook adverteren met 100% kijkgarantie?

Contact

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor vragen kunt u ons van 8:30u tot 17:00u bereiken.
Op telefoonnummer +31 (0) 85 877 06 18