• nl
  • en
  • de
Menu

Extra inkomsten voor tankstations

Dankzij een uiterst geavanceerde campagneplanner is het mogelijk de doelgroep voor de commerciële boodschappen zeer specifiek te segmenteren. Vanzelfsprekend behoort geografische segmentatie tot de mogelijkheden, op het niveau van provincie, gemeente en postcode. Verder kunt u denken aan filtering op het merk van de exploitant, de locatie van het tankstation, het aantal getankte liters en het aantal bezoekers. Het is mogelijk een campagne te plannen op basis van een bepaalde periode of van een minimum aantal views. Hierdoor is het gegarandeerde bereik van een campagne vooraf zeer nauwkeurig te bepalen.

Opbrengsten

In de eerste plaats komen de opbrengsten van de promotie-sectie volledig ten goede aan de exploitant. Deze opbrengsten kunnen bij een optimale bezetting van de beschikbare slots oplopen tot een fors bedrag. Dit zorgt voor een aanvullende maandelijke terugkerende inkomstenbron.

Ten tweede ontvangt de exploitant een vergoeding voor het vertonen van commerciële boodschappen op de campagne-sectie van de iNozzle, afhankelijk van het aantal views. Daarnaast wordt een commissie verstrekt voor iedere commercial of advertentie die door de exploitant wordt aangeleverd.

 

Extra shopomzet

Minstens zo belangrijk is de extra shopomzet die gegenereerd wordt dankzij de commerciële bood-schappen. Automobilisten worden op een zeer indringende manier gedurende een langere tijd geconfronteerd met relevante reclame-uitingen met een hoge attentiewaarde. Hierdoor neemt niet alleen de merkbekendheid toe, ook de koopintentie stijgt significant. Door het aanbod in de shop slim af te stemmen op de boodschappen op de iNozzle One krijgt de conversie in de shop een aanzienlijke impuls.

Investering

De investering die hier tegenover staat is zeer gunstig. De iNozzle One is verkrijgbaar in operational lease. Hierbij inbegrepen is de levering en het onderhoud van de hardware en de software. Daarnaast wordt per uiting op de promotiesectie een eenmalige vergoeding berekend, voor het controleren en programmeren van de boodschap.

Naast het maandbedrag is een eenmalige investering verschuldigd. Hiermee worden de kosten gedekt voor het plaatsen van de iNozzles en het Smarter Nozzle Wifi access point en het operationeel maken van het Smarter Nozzle netwerk.

Wilt u een concrete berekening van uw potentiële opbrengsten? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag uw omzet te verhogen.

 

Voordelen

  • Extra shopomzet door hogere conversie
  • Extra inkomsten door advertenties
  • Lage investering Zorgeloze leaseconstructie

24/7 uitzending

De content op de displays wordt centraal aangestuurd door Smarter Nozzle en voorziet de tankende bezoekers van actuele
en relevante informatie. Het display is verdeeld in een drietal content secties: de campagne-sectie, de promotie-sectie en de brandstof-sectie.

Actuele en relevante informatie

De content op de displays wordt centraal aangestuurd door Smarter Nozzle en voorziet de tankende bezoekers van actuele en relevante informatie. Het display is verdeeld in een drietal content secties: de campagne-sectie, de promotie-sectie en de brandstof-sectie.

Campagne-sectie

Het bovenste gedeelte is de campagnesectie. Deze sectie beslaat 3/5 van het scherm en hierop worden commercials getoond in de vorm van video- of picture-advertisement. De campagne-sectie wordt geëxploiteerd door Smarter Nozzle.

Promotie-sectie

Het middelste gedeelte is de promotiesectie. Dit beslaat 1/5 van het scherm en is bestemd voor station-gerelateerde statische
commerciële boodschappen. Dit kunnen uitingen zijn voor bijvoorbeeld shop-artikelen, carwash en smeerolie.

De advertentie-inkomsten die voortkomen uit de promotie-sectie komen volledig ten goede aan de exploitant van het  tankstation.

Brandstof-sectie

Het onderste gedeelte is de brandstof-sectie en beslaat net als de promotie-sectie 1/5 van het scherm. Op de brandstof-sectie
wordt het logo van het tankstation, de brandstof en het pompnummer getoond.

nozzle in hand

 

iNozzle One®

Adverteren met 100% kijkgarantie

Klik hier voor de productvideo

iNozzle One®

Advertising with 100% guaranteed views

Product video

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor vragen kunt u ons van 8:30u tot 17:00u bereiken.
Op telefoonnummer +31 (0) 85 877 06 18