• nl
  • en
  • de
Menu

Het resultaat van 8 jaar intensieve productontwikkeling

Dankzij een uiterst geavanceerde campagneplanner is het mogelijk de doelgroep voor de commerciële boodschappen zeer specifiek te segmenteren. Vanzelfsprekend behoort geografische segmentatie tot de mogelijkheden, op het niveau van provincie, gemeente en postcode. Verder kunt u denken aan filtering op het merk van de exploitant, de locatie van het tankstation, het aantal getankte liters en het aantal bezoekers. Het is mogelijk een campagne te plannen op basis van een bepaalde periode of van een minimum aantal views. Hierdoor is het gegarandeerde bereik van een campagne vooraf zeer nauwkeurig te bepalen.

Gepatenteerd design

De iNozzle One is een uniek advertentie-medium, dat maar liefst 8 jaar lang is doorontwikkeld voordat het op de markt gebracht kon worden. Het is met recht een ultramodern technisch hoogstandje, waarvan het design en het technisch ontwerp is beschermd met verschillende patenten.

Het ultra clear 5-inch scherm heeft een zeer hoge resolutie en een kijkhoek van 160 graden. Uw boodschap is daardoor onder alle weersomstandigheden optimaal zichtbaar voor de tankende automobilist.

De iNozzle One is volledig draadloos. De aansturing van de commerciële boodschappen verloopt via een beveiligde Wifi-verbinding, waarvoor een Smarter Nozzle access point wordt geïnstalleerd.

Ook de energiehuishouding is volledig draadloos, met een lage spanning zodat de veiligheid gewaarborgd blijft. Zodra de automobilist het brandstofvulpistool uit de nozzlebooth haalt, start de loop van commerciële boodschappen.

Na beëindiging van de tankbeurt, als het brandstofvulpistool weer in de nozzlebooth wordt geplaatst, gaat de iNozzle in sleepmodus. Hierdoor kan exact worden bepaald welke boodschap is getoond aan de tankende automobilist. Het product en het pompnummer blijven ook in de sleepmodus altijd zichtbaar voor de consument.

Veiligheid

De iNozzle One is volledig draadloos. De aansturing van de commerciële boodschappen verloopt via een beveiligde Wifi-verbinding, waarvoor een Smarter Nozzle access point wordt geïnstalleerd. Ook de energiehuishouding is volledig draadloos, met een lage spanning zodat de veiligheid gewaarborgd blijft.

Technische specificaties

  iNozzle_icon
Afmetingen buitenkant 138,1 x 76,0 mm
Beeldscherm 5-inch (diagonaal) amoled
Resolutie 1080 x 1920 pixels
Resolutie campagne-sectie 1080 x 1152 pixels
Resolutie promotie-sectie 1080 x 384 pixels
Resolutie brandstof-sectie 1080 x 384 pixels
Kijkhoek 160 graden
Draadloze communicatie WiFi
Opladen Draadloos
Temperatuurbereik -20ºC – +50ºC
Gewicht 3029 gram

 

iNozzle One®

Adverteren met 100% kijkgarantie

Klik hier voor de productvideo

iNozzle One®

Advertising with 100% guaranteed views

Product video

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor vragen kunt u ons van 8:30u tot 17:00u bereiken.
Op telefoonnummer +31 (0) 85 877 06 18