• Nederlands
Menu

NozzleTV®

Verhoog je merkwaarde en creëer een geheel nieuwe tankbeleving

Je doet er ongetwijfeld veel aan om uw tankstations te optimaliseren. Een opgeruimd terrein, vriendelijke medewerkers, een uitgebreid shopaanbod: alles voor een geweldige beleving voor jouw klant. Toch blijkt uit onderzoek dat veel consumenten tanken nog altijd saai en vervelend vinden. Ze doen het omdat het moet. Maar gelukkig kan dat anders. Met NozzleTV.

Wat is NozzleTV?

NozzleTV is een uniek, innovatief entertainment kanaal, met als doelgroep de tankende automobilist. Het is een mix van regionaal en lokaal nieuws, entertainment nieuwtjes, filmtrailers, lifestyle items en commerciële boodschappen, in 12 blokken van 5 seconden. Vertoond op de iNozzle: een gepatenteerd 5 inch digitaal amoled scherm, gemonteerd op een brandstofvulpistool. Hiermee wordt tanken weer leuk!

 

Aandacht van uw klant

Zodra een automobilist de iNozzle uit de houder haalt, start het programma met jouw eigen welkomstboodschap. En uit onderzoek blijkt dat een tankende automobilist vrijwel de gehele tankbeurt naar de iNozzle kijkt. 100% kijkgarantie dus! Dit betekent dat u de onverdeelde aandacht van uw klant hebt, zodat jouw commerciële boodschap beter overkomt. En minstens zo belangrijk: jouw klanten ervaren tanken weer als een positieve beleving.

Lage investering

De kosten per maand bedragen slechts 25 euro per iNozzle, met een minimale afname van 8 exemplaren per locatie. Dit is een all-in leasetarief, geldig voor de gehele looptijd van 60 maanden. Inclusief installatie, onderhoud en vervanging. Je hebt er absoluut geen omkijken naar. Zorgeloos leasen dus!

Je krijgt de mogelijkheid om 5 blokken te gebruiken voor eigen commerciële boodschappen, voor jouw eigen promoties en nieuwsberichten. Bovendien ontvangt je ook nog een variabele vergoeding over de reclame-inkomsten die de iNozzles op uw locaties genereren. Daarmee wordt dit aanbod nóg interessanter!

 

Mogelijkheden en voordelen voor jullie merk

– Altijd een persoonlijke welkomstboodschap
– Verhoog jouw merkwaarde
– Acties en aanbiedingen van shop, bakery en carwash
– Minder POS-materialen en daarmee duurzaam
– Klanten tanken langer en dus meer liters
– Lage investering via een zorgeloze leaseconstructie
– Ondersteuning van ons salesteam

NozzleTV®

Ook adverteren met 100% kijkgarantie?

Contact

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor vragen kunt u ons van 8:30u tot 17:00u bereiken.
Op telefoonnummer +31 (0) 85 877 06 18