• nl
  • en
  • de
Menu

Unieke voordelen iNozzle One®

De iNozzle One is een uniek medium met ongekende mogelijkheden. Adverteren op het Smarter Nozzle netwerk heeft daarom een aantal belangrijke voordelen.

Optimale doelgroepsegmentatie

In de eerste plaats kunt u de auto-rijdende consument heel gericht bereiken omdat u uw doelgroep zeer specifiek kunt segmenteren. Denk daarbij aan criteria als merk, bemand of onbemand, met of zonder shop en de locatie: langs een snelweg, provinciale weg, in een stad of in een dorp. Ook is het mogelijk om te segmenteren op provincie of postcode. Daarnaast kunt u filteren op onder meer het aantal bezoekers en getankte liters.

Meer effect

Ten tweede kunt u de effectiviteit van uw campagne vergroten door een voorkeurspositie te selecteren. Maakt u gebruik van een video advertisment, heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een afwijkende en daarmee opvallende spotlengte.

Flexibele campagneduur

Een derde voordeel is dat u zeer gericht de duur van uw campagne kunt bepalen. Natuurlijk is het mogelijk een specifieke periode te kiezen waarin uw video of picture advertisement wordt vertoond. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een cumulatief bereik, of een combinatie daarvan.

Fill-up

Bent u niet gebonden aan locatie, tijd of positie? Kies dan voor een fill-up positie. Uw video of picture advertisement wordt dan automatisch vertoond op vrije slots. U profiteert dan van een significant lagere CPM.

No view, no pay

In tegenstelling tot andere out-of-home media hoeft u met de iNozzle geen genoegen te nemen met een geschat bereik, maar creëert u een daadwerkelijk gerealiseerd bereik. Want dankzij de 100% kijkgarantie* wordt uw campagne op het Smarter Nozzle netwerk afgerekend op basis van no view, no pay. U betaalt dus uitsluitend voor daadwerkelijk vertoonde en bekeken uitingen.

Smarter Nozzle Netwerk

Dankzij een uiterst geavanceerde campagneplanner is het mogelijk de doelgroep voor de commerciële boodschappen zeer specifiek te segmenteren. Vanzelfsprekend behoort geografische segmentatie tot de mogelijkheden, op het niveau van provincie, gemeente en postcode. Verder kunt u denken aan filtering op het merk van de exploitant, de locatie van het tankstation, het aantal getankte liters en het aantal bezoekers. Het is mogelijk een campagne te plannen op basis van een bepaalde periode of van een minimum aantal views. Hierdoor is het gegarandeerde bereik van een campagne vooraf zeer nauwkeurig te bepalen.

Smarter Nozzle Netwerk

Smarter Nozzle heeft de ambitie om een netwerk van hoogwaardige locaties te bieden met een landelijke dekking. Dat betekent dat formules van tankstations van alle landelijke en regionale merken deel uitmaken van het Smarter Nozzle netwerk. Het streven is om uiteindelijk 80% van alle tankstations te voorzien van de iNozzle One.

Voordelen

  • Vrijwel 100% kijkgarantie
  • Landelijk netwerk
  • Gerichte campagneplanning
  • Optimale doelgroepsegmentatie
  • No view, no pay

Campagneplanner

Dankzij een uiterst geavanceerde campagneplanner is het mogelijk de doelgroep voor de commerciële boodschappen zeer specifiek te segmenteren. Hierdoor is het gegarandeerde bereik van een campagne vooraf zeer nauwkeurig te bepalen.

Voorbeeldberekeningen campagnes

Type boodschap commercial
Lengte 20 seconden
Positie 1
Aantal views 150.000
Kosten €75,00 x 150 x 0,75 x 1,25
= €10.546,88
Type boodschap advertentie
Lengte nvt
Positie 2
Aantal views 100.000
Kosten €37,50 x 100 
= €3.750

* Genoemde tarieven zijn vóór aftrek van 15% bureaucommissie en exclusief BTW

 

iNozzle One®

Adverteren met 100% kijkgarantie

Klik hier voor de productvideo

iNozzle One®

Advertising with 100% guaranteed views

Product video

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor vragen kunt u ons van 8:30u tot 17:00u bereiken.
Op telefoonnummer +31 (0) 85 877 06 18