• Nederlands
Menu

Verveeld aan de pomp? Aan deze tankslang zit een tv-scherm

Tankdop eraf, slang erin en vervolgens een poosje verveeld voor je uit staren. Dat kan anders, dachten de bedenkers van de NozzleTV, een entertainmentkanaal dat je kunt bekijken terwijl je aan het tanken bent.

Filmtrailers, recepten en reclames

Op het brandstofvulpistool zit een digitaal scherm. Daarop kan naar nieuws worden gekeken, maar kunnen ook filmtrailers, recepten en reclames worden afgespeeld.

Behalve afleiding voor degene die tankt, denkt Van Nisselroy dat het ook een mooie kans biedt voor adverteerders. Volgens start-up Smarter Nozzle kijken automobilisten namelijk het grootste deel van de tankbeurt naar het vulpistool. “Ik heb veel consumenten gesproken en daaruit concludeerde ik dat de meesten zich staan te vervelen. Op deze manier kunnen ze de tijd doden en kunnen adverteerders informatie overbrengen.”

Geen views, geen kosten

Adverteerders betalen alleen voor de daadwerkelijk vertoonde advertenties of commercials. Het programma start zodra iemand gaat tanken en stopt automatisch aan het einde van de tankbeurt.

Wordt er niet gekeken, dan betaalt de adverteerder niet. Uiteindelijk hoopt Van Nisselroy dat zijn NozzleTV zich over heel Europa zal verspreiden. “80 procent van de brandstofpompen heeft hetzelfde brandstofpistool, dus hij past bijna overal op.”

 

NozzleTV®

Ook adverteren met 100% kijkgarantie?

Contact

 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Voor vragen kunt u ons van 8:30u tot 17:00u bereiken.
Op telefoonnummer +31 (0) 85 877 06 18